The Gearshed

Over ons

The Gearshed is sinds 2014 een speciaalzaak voor jacht, schietsport en outdoor. Het concept van The Gearshed kenmerkt zich door vernieuwing, een Amerikaanse levensstijl en de filosofie dat jagers, sportschutters en outdoorsmen alles onder één dak moeten kunnen vinden. 

The Gearshed is overgenomen door een nieuwe eigenaar, die een verdere invulling zal geven aan het geïnitieerde concept. Middels allereerst een uitgebreide inventarisatie van de modernste jacht- en outdoortechnieken wereldwijd wordt het ingeslagen pad van vernieuwing gecontinueerd. Onder leiding van de nieuwe eigenaar Robert Bijlsma wordt, ook nu al achter de schermen, constructief gebouwd aan een voor Europa uniek winkelconcept onder de nieuwe naam Barrel and Boar - for hunting, sportshooting and outdoorsmen.

Alle garantieverplichtingen die The Gearshed is aangegaan jegens haar klanten, worden onverkort overgenomen door Barrel and Boar. Op basis hiervan kunnen de relaties met zowel klanten als leveranciers dan ook met vertrouwen worden voortgezet. De voor u bekende gezichten van onze medewerkers zullen u blijven voorzien van advies en service.

 

Gear up at The Gearshed.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Woensdag: 10:00 - 18:00 uur

Donderdag: 10:00 - 21:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

 

Zondag en maandag gesloten! Dinsdag alleen op afspraak;

 

Afspraak

GEARSHED MEMBERSHIP


Meld u nu aan en wordt Gearshed Member en maak kans op een geheel door u zelf samen te stellen outfit ter waarde van €1.000,-. U wordt dan niet alleen maandelijks op de hoogte gebracht van al onze acties en aanbiedingen maar u ontvangt dan ook exclusieve kortingen als Gearshed Member.

 

aanmelden

GEARSHED BULLETIN

 

Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief. U wordt dan maandelijks per mail op de hoogte gebracht van al onze acties en aanbiedingen. Wij informeren u over de toekomstplannen, veranderingen, reizen en meer, kortom u komt zo alles te weten over The Gearshed.

 

Aanmelden